Maar liefst 40.000 deelnemers verschenen 18 september 2011 aan de start van de 27ste editie van de Dam tot Damloop en Spirit Evenementenverhuur was er bij!
Dit jaarlijks terugkomend evenement is voor ons, met ruim 30 tenten op het businesspark en meerdere tenten langs de route de ideale klant.

Op 18 september klinkt vanaf de Prins Hendrikkade in Amsterdam het startschot voor de 27ste Dam tot Damloop!
35.000 Hardlopers zullen zich opstellen bij de start om deel te nemen aan één van de grootste hardloopevenementen ter wereld. Binnen 2 uur waren inschrijf bewijzen voor de 10 Engelse Mijl al uitverkocht. Vanaf de Prins Hendrikkade gaan de hardlopers richting de IJtunnel om vervolgens in de binnenstad van Zaandam te finishen! Zij zullen aangemoedigd worden door meer dan 200.000 toeschouwers en tientallen live optredens zorgen voor de geweldige sfeer tijdens het evenement.

In Amsterdam start de 10 Engelse Mijl (16,1 km) vanaf de Prins Hendrikkade. De 4 Engelse Mijl (6,4 km) zal starten in Zaandam. Naast de 10 Engelse Mijl start ook de Run2Day Ladies Run vanaf de Prins Hendrikkade in Amsterdam, een Run van 4 Engelse Mijl speciaal voor vrouwen. Voor de kinderen is er de Mini Dam tot Damloop, deze start in Amsterdam-Noord op het schoolplein in de Molenwijk. Kinderen van 4 t/m 7 jaar lopen 1,0 km en kinderen van 8 t/m 12 jaar lopen 1,8 km. Er start ook een Mini Dam tot Damloop voor kinderen in Zaandam, deze damloop is nog iets korter.Winkelwagen
Nog geen artikelen
Bezorgkosten
Vul uw woonplaats in en bereken hier snel uw bezorgkosten!
Bezorgkosten: € - (excl. BTW)
Referenties
  • Verbreding snelweg door Camiel Eurlings (RWS)
  • Sponsoring van tenten bij de Kikarun
  • Tenten om de vismarkt terug te halen naar de Nieuwmarkt Amsterdam
  • Feestelijke opening hoofdingang Amsterdam Centraal Station
  • Dam tot Dam loop 2011
  • Verbreding snelweg door Camiel Eurlings (RWS) Sponsoring van tenten bij de Kikarun Tenten om de vismarkt terug te halen naar de Nieuwmarkt Amsterdam Feestelijke opening hoofdingang Amsterdam Centraal Station Dam tot Dam loop 2011
  • Nieuws