Rijkswaterstaat pakt dertig hardnekkige knelpunten op de snelwegen versneld aan om de doorstroming te verbeteren en de reistijd betrouwbaarder te maken.
Bij deze dertig projecten ging voor mei 2011 'De schop in de grond' en tien daarvan werden daadwerkelijk voor mei 2011 opgeleverd.

Door dit project werd er flink wat veranderd op de Nederlandse snelwegen. Hierbij kan je denken aan de aanleg van een extra spitsstrook, nieuwe tunnels, nieuwe bruggen of verbreding van de rijbanen.Tijdens de duur van dit project hebben we allerlei tenten verzorgd voor verschillende gebeurtenissen zoals de start en afsluiting van het project , oud minister van verkeer en waterstaat eurlings kwam dit feestelijk openen en afsluiten.

Eén van deze projecten is het spoedaanpakproject A1 Watergraafsmeer-Diemen:
Minister van Verkeer en Waterstaat Camiel Eurlings heeft dinsdag 18 mei 2010 het startsein gegeven voor de uitvoering van de spoedaanpakprojecten A1 Watergraafsmeer-Diemen en A1/A6 Diemen-Muiderberg-Almere Stad West. Dit zijn de schoppen zeven en acht voor de Spoedaanpak Wegen. De minister deed dit samen met de heren Willem de Jager (TaskForce MobiliteitsManagement) en Harold Goddijn (CEO TomTom).Winkelwagen
Nog geen artikelen
Bezorgkosten
Vul uw woonplaats in en bereken hier snel uw bezorgkosten!
Bezorgkosten: € - (excl. BTW)
Referenties
  • Verbreding snelweg door Camiel Eurlings (RWS)
  • Sponsoring van tenten bij de Kikarun
  • Tenten om de vismarkt terug te halen naar de Nieuwmarkt Amsterdam
  • Feestelijke opening hoofdingang Amsterdam Centraal Station
  • Dam tot Dam loop 2011
  • Verbreding snelweg door Camiel Eurlings (RWS) Sponsoring van tenten bij de Kikarun Tenten om de vismarkt terug te halen naar de Nieuwmarkt Amsterdam Feestelijke opening hoofdingang Amsterdam Centraal Station Dam tot Dam loop 2011
  • Nieuws