Kopen of verhuur

Veel klant hebben willen zelf een grote feesttent kopen, om er uiteindelijk goedkoper uit te zijn. Echter vergeten zij daarbij dat deze opgebouwd en afgebouwd dient te worden. Daarnaast dienen de materialen opgeslagen worden, schoon gemaakt te worden en door u na gebruik droog in gepakt te worden. De ideale oplossing is luxe feesttenten uit de verhuur te laten komen. Deze worden dan inclusief zijwanden, vakkundig en snel door ons opgezet.

U kent wel de tenten die te koop zijn bij bouwmarkten als Makro, Praxis, Hornbach, Karwei of de Gamma. Die bij de eerste de beste regenbui niet goed waterdicht blijken te zijn of harde wind in elkaar storten. Dit kunt u voorkomen door tenten bij ons te huren. Zodat u zich volledig kunt richten op het organiseren van uw feest.

Assortiment

Sinds 2001 is Eventtents actief op de markt in de loop van de jaren in het assortiment flink uitgebreid. Momenteel verhuren wij voor ongeveer voor 25% aan particulieren en voor 75% aan evenementenbureaus en de zakelijke markt. We willen in de toekomst het assortiment uitbreiden met transparante walkway overkapping voor over een rode loper, een stijlvolle hexagon (zeshoek tent), een praktische sluistent (om een aluhal te verbinden met uw pand of woning). Een mooie trouwtent om uw bruiloft helemaal af te maken.

Pagodetent

De pagodetent 5x5 is een stijlvolle overkapping waarbij het dak in een punt naar boven loopt. Dit is de meeste verhuurde tent van Nederland en is vooral populair bij particulieren in de achtertuin. Hij dankt zijn naam aan het feit dat hij lijkt op de boeddhistische tempels te zien in het Aziatisch continent. Hierbij praten we vooral over de landen China, Thailand en Japan.

Starshade

De starshade is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Wij hebben in ons assortiment de starshade 800, 400 en de Starstage 550. Hierbij is de 800 in de verhuur veruit de populairste variant. Eventtents is in 2004 als eerste begonnen met deze tent aan te bieden in ons land en is in de loop der jaren marktleider geworden van dit produkt.

Aluhal

Verwacht u een grote groep gasten op u feest, dan kunt er niet om heen om een aluhal te huren. Door het modulaire systeem is de aluminium hal oneindig door te koppelen, dit gaat per 3 meter lengte U heeft dus geen beperking over de grote van u feest of het aantal feestgangers. De bekendste maat is de 10 meter breedte.

Partytent

Dit tent type is de meeste simpele versie die wij aanbieden. De partytent is ideaal geschikt voor in de achtertuin of andere kleinere ruimtes. Dit functionele model leent zicht uitermate om voor een korte periode opgezet te worden.

De verschillende kleine maten waar we mee begonnen zijn:

 • vouwtent 3 x 4
 • easy up 3 x 3
 • paviljoen 8 x 5
 • uittrek model 3 x 5
 • inklaptent 4 x 7
 • punttent 4 x 5
 • Stretchtent

Nieuws

Aankomende mei 2014 zal het evenementenseizoen weer van start gaan. Wij krijgen nu al een behoorlijk aantal feesttent orders binnen voor de zomer. Wij adviseren dan ook om uw tenten niet te laat te bestellen, om niet naast het net te vissen.Winkelwagen
Nog geen artikelen
Bezorgkosten
Vul uw woonplaats in en bereken hier snel uw bezorgkosten!
Bezorgkosten: € - (excl. BTW)
Referenties
 • Verbreding snelweg door Camiel Eurlings (RWS)
 • Sponsoring van tenten bij de Kikarun
 • Tenten om de vismarkt terug te halen naar de Nieuwmarkt Amsterdam
 • Feestelijke opening hoofdingang Amsterdam Centraal Station
 • Dam tot Dam loop 2011
 • Verbreding snelweg door Camiel Eurlings (RWS) Sponsoring van tenten bij de Kikarun Tenten om de vismarkt terug te halen naar de Nieuwmarkt Amsterdam Feestelijke opening hoofdingang Amsterdam Centraal Station Dam tot Dam loop 2011
 • Nieuws